Skip to content

Rafaelis pasirodymui “KOK BUSHIDO SERIES” ruošiasi atsakingai

Po 12 metų pertraukos į Alytų grįžta įspūdingos bušido kovos. Balandžio 18 d. „Alytaus sporto ir rekreacijos centrą”  sudrebins „KOK BUSHIDO SERIES” turnyras. Ilgametis populiariausio Alytaus klubo „Roninas” treneris, daugkartinis Lietuvos bokso čempionatų prizininkas alytiškis Rafaelis Pašajevas kartu su dar trimis kovotojais iš dzūkijos sostinės pasiruošęs žengti į ringą.

„Džiaugiuosi, kad Alytaus kovos menų gerbėjai vėl galės pasigėrėti tikrų bušido sportininkų kovomis. Neabejoju, kad bus įspūdingų pasirodymų. Aš pats su jauduliu laukiu savo kovos”,- apie artėjančią dvikovą kalbėjo daugkartinis bušido kovų laimėtojas R. Pašajevas.

Rafaelis neslepia, kad pasirodymui ringe ruošiasi ypatingai atsakingai. Garsusis Alytaus sportininkas neslėpė ambicijų laimėti.

“Kovojau ne kartą, bet jaudulio, žinoma, yra. Dar nežinau, kas bus mano priešininkas, bet tikiu, kad galiu laimėti”,- lūkesčių neslėpė R. Pašajevas.

Kovos menų gerbėjai “KOK BUSHIDO SERIES” turnyras į „Alytaus sporto ir rekreacijos centrą” sukvies balandžio 18 dieną. Bilietus platina Tiketa.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *