Skip to content

Alytaus rajono viešoji biblioteka laukia savanorių

Alytaus rajono savivaldybės viešoji biblioteka tapo savanorius priimančia organizacija ir kviečia jaunimą įgyti naujų įgūdžių ir patirties.

Savanoriškos veiklos dėka jaunuoliai gali įsitraukti į jiems patinkančias veiklas kaip lygiaverčiai partneriai ir kartu su bibliotekos darbuotojais siekti bendrų tikslų. Savanoriais gali būti jauni asmenys nuo 14 iki 29 m.. Alytaus rajono savivaldybės viešoji biblioteka savanoriams siūlo šias veiklas: knygų ir periodinių leidinių išdavimas, darbas prie kopijavimo aparato ir pagalba bibliotekos lankytojams, naudojantis kompiuteriu, internetu, pagalba organizuojant renginius, parodas ir užsiėmimus su vaikais, renginių, plakatų maketavimas, renginių atsiliepimų, straipsnių rašymas, renginių, parodų fotografavimas, kraštotyros rinkimas, archyvo tvarkymas ir periodinės spaudos registravimas, švarinimosi darbai įstaigoje paskutinę mėnesio dieną.

„Savanoriai bibliotekoje įgis įgūdžių ateities darbui, o įstaigai atneš naujų idėjų. Savanoriaujant formuojasi suvokimo ir prasmės pojūtis, kad padarius gerą darbą yra peržengiamas egoizmas ir daroma įtaka bendriesiems visuomenės reikalams“, – sako Alytaus rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje savanorystės veiklą koordinuojanti Laurita Marčiulionienė.

Norintys savanoriauti jaunuoliai gali kreiptis į Alytaus rajono savivaldybės viešąją biblioteką (Naujoji g. 48, Alytus), tel. 8 633 21 906, el. p. arsajgi@gmail.com.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *