Skip to content

Komedija, sukelsianti tikrą audrą visose tradicinėse šeimose

Profesionalaus komedijos teatro „Domino“ premjera „Vyras po padu“ vasario 21 dieną, 18 valandą atvyksta į Alytaus miesto teatrą.

Komedija „Vyras po padu“ – režisieriaus Kosto Smorigino pastatytas spektaklis pagal garsaus teatro komedijos meistro Miro Gavrano pjesę.

Sena meilė nerūdija. Be to, yra dar ir visiškai akla – senos tiesos, tapusios pagrindiniu šio spektaklio motyvu. Po 20 metų santuokos Anai, kaip ir daugeliui moterų, ėmė atrodyti, kad tas jos vyras… Tikras nevykėlis… Bet prie viso santuokinio nusivylimo Anai dar teko išgyventi ir viešą pažeminimą: josios Ivo, visą gyvenimą plušėjusį už grašius, skandalingai pasodina į kalėjimą už… banko apiplėšimą!!

Ir vos tik Ana susitvarko subyrėjusį gyvenimą, atrasdama ramybę savo antrojo vyro Marko, šaunaus mokyklos direktoriaus  glėbyje, paaiškėja teisėsaugos klaida: Ivo, nieko nelaukęs, grįžta namo – pas savo buvusią žmoną ir jos naująjį vyrą…Painiava šiuose namuose ir žmonių širdyse, atrodo, jau bus beviltiškai neišsprendžiama, ypač, kai Ivo susiranda naują simpatiją – žaviąją gydytoją Mariją. Ir kas gi, jei ne moterys – Ana ir Marija – ras išeitį.

„Domino“ teatro žiūrovai jau yra pažįstami su dramaturgo Miro Gavrano kūryba – pagal jo pjesę pastatytas spektaklis „Mano žmonos vyras“ jau beveik 6 metus yra vienas žiūrimiausių spektaklių. Šio kroatų dramaturgo ir rašytojo kūriniai išversti į 35 kalbas, o spektakliai pagal M. Gavrano pjeses pastatyti daugiau negu 200 pasaulio teatrų. Pagal tą pačią M. Gavrano „Vyras po padu“ pjesę, adaptavus ją kino juostai, Lietuvoje pastatytas filmas, pavadinimu „Kaip pavogti žmoną“.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *