Skip to content

Alytuje pasirodys „Magic show“ trupė iš Ukrainos

Pirmą kartą Lituvoje gastrolių turą surengusi „Magic show“ trupė iš Ukrainos atvyko Baltijos cirko kvietimu.

Trupės vadovas Alexander magijos paslaptimis susižavėjo labai jaunam amžiuj – su klase atėjęs į magų pasirodymą cirke. Nuo tol brandino svajonę tapti fokusininku ir nuosaikiai siekė savo tikslo. Fokusų pradmenų mokėsi Charkovo magų klube, vėliau baigė Kijevo cirko koledžą kaip iliuzijos artistas. Tobulino meistriškumą, įvaldė vis naujus triukus, dalyvavo daugybėje fokusininkų konkursų. Gastroliavo kaimynėnesė šalyse, o 2005 m. sukūrė nuosavą iliuzijos šou programą, su kuria ir atvyko į Lietuvą.

Repertuaras labai platus – nuo klasikinės manipuliacijos iki didelio masto iliuzijos triukų. Išskirtinis bruožas – itin profesionalus, meistriškas atlikimas. Lietuvoje jau įvykusių pasirodymų žiūrovai programos pabaigoje dėkojo artistams stovimomis ovacijomis. Alexandro atlieka triukus, kuriuos savo pasirodymuose naudoja ir geriausių pasaulio iliuzionistai. Paprastas popieriaus gabalėlis akimirksniu paverčiamas Euro banknotu. Kiek bekartotų šį triuką artistas, niekaip nepavyksta įminti jo paslapties. Norisi sušukti – taip nebūna, tai stebuklas!
Kiti triukai – kai servetėlė pavirsta gyvu balandžiu, pradanginama žmogaus galva, iš ugnies stulpo atsiranda mergina ir daugybė kitų nepaprastai įdomių ir paslaptingų fokusų.

Alexandrui asistojanti Kristina šiame šou atlieka ir solo numerius. Ji pasirodo kaip oro akrobatė ir ekvilibristė ant laisvos vėlos.

Dar vienas įstabus „Magic show“ trupės artistas, bene didžiausią patirtį turintis mimas-iliuzionistas – Alex. Nuo vienuolikos metų jis atsidavė pantomimos menui, lankė pantomimos studiją, vėliau gastroliavo Ukrainoje žymaus pantomimos teatro trupės sudėtyje. 1996 m. baigė Kijevo cirko koledžą, nuo tol išvažinėjo visą Europą, dalyvavo šou-baletų pasirodymuose kaip šokėjas, mimas ir magas. Vokietijos varjetė, Prancūzijos televizijos, Japonijos, Pietų Korėjos pramogų parkai, Kinijos šou.

Mimas Alex šiame šou atlieka keletą savo numerių – stebint juos užvaldo dvejopas jausmas, besąlygiškas susižavėjimas ir nuostaba. Per ilgus 32-jus darbo publikai metus Alex pasekė aukščiausią meistriškumo ir bendravimo su publiką etapą. Yra diplomuotas cirko režisierius, TV konkurso „Ukraina turi talentus“ pusfinalininkas.

Šis pasirodymas pristatys magijos, iliuzijos ir cirko žanrų simbeozę. Be magijos paslapčių, gyvai pamatysite ekvilibro, manipuliacijos, pantomimos, žongliravimo virtuozus. Pasinersite į magiską cirko pasaulį. Užsienio meistrai sužavės ir apstulbins neįtikėtinais triukais, kuriais stebisi visas pasaulis.

Šį kartą turas organizuojamas daugybėje Lietuvos miestų ir miestelių. Alytuje pasirodymas vyks vasario 22 dieną 16:00 val. Alytaus miesto teatre.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *