Skip to content

Ansamblio “Nemunas” jubiliejaus proga – išskirtiniai koncertai

Kviečiame visus, visus Alytiškius kovo 24 dieną, 17 valandą į Alytaus Rotušės aikštę smagiai pašokti, patrypti ir puikiai praleisti laiką kartu su Ansambliu Nemunas!

Neseniai ansamblis Nemunas atšventė savo 65 metų jubiliejų. Šia nuostabia proga Kaune buvo surengti net 4 labai skirtingi ir spalvingi koncertai pritraukę didžiulį Kauniečių ir kitų miestų gyventojų dėmesį. Pirmame koncerte Nemunas kartu su Latvių ir Estų kolektyvais scenoje žiūrovus džiugino geriausiaisBaltijos šalių liaudies kūriniais.

Antrame koncerte Kauno Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje virpino visus bažnytinėmis giesmėmis, dainomis Lietuvai. Valstybinėje Kauno filharmonijoje, trečiame koncerte,„Nemunas“ suspindėjo muzikinėmis dvikovomis, klasikiniais itališkų melodijų atspalviaisbei kviestiniais garsiais Lietuvos solistais.

Ovisą Kauno sporto halę užpildęs finalinis koncertas nepaliko abejingų. Per Lietuvos televiziją transliuotas koncertasatskleidė labai svarbią ir reikšmingą nemunietiškogyvenimo pusę – meilę.

Pagrindinė tema – meilė

Visą jubiliejinių koncertų ciklą vienijo tema ir pagrindinė mintis – „Meile suausti“. Tai žodžiai, kurie apibūdina nemunietį. Jis myli meną, muziką, šokį, tėvynę, liaudies meną. O „Nemune“ susitikę ir įsimylėję vienas kitą – ansambliečiai susituokia ir perduoda ansamblio skleidžiamą meilę savo atžaloms.

Kiekvieno koncerto metu programoje atsispindėjo nemunietiška meilė menui ir mus supantiems aplinkiniams. Juk ansamblis suvedė daugiau nei 100 laimingų porų! Jubiliejaus programoje dalyvavo esamų ir buvusių ansambliečių kartos.

„Nemunas“– tai ne tik stilizuotos lietuvių liaudies dainos, muzika ir šokiai, tai – kur kas daugiau, tai – laimingų porų, likimo draugų, talentų kalvė.

KTU tautinio meno ansamblio „Nemunas“ 65-ojo jubiliejaus koncertas „Širdį čia sudėjau“. Bilietai parduodami AKKC kasoje(Pramonės g. 1B), tel. (8-315) 77019, 8 659 869 79 ir Alytaus miesto teatro kasoje(Rotušės a. 2), tel. (8 315) 51709. Bilietai: 2,89€; 4,34€; 5,79€.

Daugiau informacijos: http://www.akkc.lt/#!news/nws3/617CC68C-D1A2-42D3-A424-4020C592C759/tautinio-meno-ansamblio-%22nemunas%22-koncertas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *